Kredietvooruit

Banken staan niet te springen om geld uit te lenen terwijl de ondernemer vaak wel extra financiering kan gebruiken. Daar brengt Kredietvooruit graag verandering in. Kredietvooruit is een kredietverstrekker welke kijkt naar de huidige prestaties van een bedrijf, en beoordeelt op basis van de prestaties of en hoeveel geld een ondernemer kan lenen. De enige voorwaarde om in aanmerking te komen voor een lening, is dat het bedrijf langer dan een jaar bestaat.
Alle zakelijke bedrijfskredieten van KredietVooruit
Maximale krediet/lening € 250.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 5.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 25.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 10.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Voordelen KredietVooruit
  • Een krediet tot €250.000 is mogelijk
  • Zakelijk lenen zonder jaarcijfers
  • Kredietbeslissing binnen 24 uur
  • Aanvraag is kosteloos
  • Boetevrij eerder aflossen
  • Geen onderpand nodig
Nadelen KredietVooruit
  • Bedrijf moet minimaal één jaar bestaan
  • Voornamelijk gericht op de korte termijn
  • Microleningen kleiner dan €3.000 zijn niet mogelijk
  • Minimaal €50.000,- omzet per jaar

Voorwaarden aanvragen lening

Kredietvooruit is een kredietverstrekker welke weinig eisen stelt aan de ondernemer. Zo kan een ondernemer een zakelijk krediet aanvragen zonder dat hij een jaarplan heeft, of jaarcijfers heeft. Het enige wat Kredietvooruit wil, is dat de onderneming minimaal één jaar bestaat. Het aanvragen van het krediet is via de website snel te doorlopen, waarna binnen 24uur de aanvraag wordt beoordeeld.

Procedure aanvragen lening

Om een goede review te schrijven, hebben wij zelf een aanvraag gedaan bij Kredietvooruit. Wij zijn via onze website naar de website van de kredietaanbieder gegaan, om een zakelijk krediet van €3.000 aan te vragen(het minimale). Hierdoor kwamen wij direct terecht op de juiste pagina, waardoor wij de eerste pagina met gegevens binnen een minuut doorliepen. Daarna kwamen wij terecht op de pagina om een MT-940 bestand te uploaden. Omdat wij vaker zakelijke kredieten aanvragen, hadden wij dit bestand al paraat, waardoor wij ook deze stap binnen een minuut hadden doorlopen. Echter kan het wat langer duren indien de ondernemer dit bestand niet paraat heeft (lees ca. 5 minuten).

Na de aanvraag werden wij binnen 24 uur werden wij terug gebeld met het nieuws dat wij in aanmerking kwamen voor een lening. In plaats van €3.000 konden wij meer lenen, indien wij dat wilden. Tijdens dit gesprek werd de aanvraag doorlopen. Aan het einde van dit gesprek hebben wij aangegeven dat wij geen lening willen hebben, maar dat wij wilden kijken hoe de klantenservice is. De klantenservice hebben wij als prettig ervaren.