Qeld leningen reviews

Qeld is een marktleider in Scandinavië op het gebied van bedrijfsleningen en is een belangrijke speler op de Nederlandse markt, waarbij alle bedrijven zich kunnen aanmelden. De bedrijfsleningen fungeren als een abonnement zonder een vaste looptijd, waarbij de volledige zakelijke lening op elk moment en zonder extra kosten terugbetaald kan worden.
Alle zakelijke bedrijfskredieten van Qeld
Maximale krediet/lening € 10.000,-
Rente vanaf 0,0 %
Minimale looptijd 6 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 40.000,-
Rente vanaf 0,0 %
Minimale looptijd 6 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 100.000,-
Rente vanaf 0,0 %
Minimale looptijd 6 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 200.000,-
Rente vanaf 0,0 %
Minimale looptijd 6 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 5.000,-
Rente vanaf 0,0 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 1.000,-
Rente vanaf 0,0 %
Minimale looptijd 6 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 25.000,-
Rente vanaf 0,0 %
Minimale looptijd 6 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Voordelen Qeld
  • Aanvraag wordt binnen een uur (goed)gekeurd
  • Geld lenen vanaf 1000 euro
  • Geen opstartkosten
  • Geen vaste looptijd (keuze uit meerdere termijnen)
  • Dezelfde dag het geld op de rekening
Nadelen Qeld
  • Bedrijfsleningen tot max € 200.000
  • Van oorsprong geen Nederlands bedrijf
  • Geen rente, maar wel maandelijkse kosten
  • Extra kosten bij het versturen van een factuur

Qeld reviews en ervaringen

Is een krediet van Qeld betrouwbaar? Hieronder staan reviews en beoordelingen van klanten. Ook zijn er vaak nog meer beoordelingen op sites zoals Trustpilot.com of Klantenvertellen.nl. Die beoordelingen en reviews van Qeld worden dan ook getoond, zodat goed te zien is of Qeld betrouwbaar is!

Voorwaarden aanvragen Qeld

Alle Nederlandse Eenmanszaken, BVs, NVs en VoFs kunnen bij Qeld een lening aanvragen. Zolang er maar een geldig KvK-nummer is en de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Het maakt niet uit of een bedrijf jong of oud is, groot of klein. Qeld werkt met alle ondernemers uit verschillende sectoren en uithoeken van Nederland. Soms geven ze ook een lening aan een bedrijf met betalingsachterstanden. Ze evalueren alle bedrijven op individuele basis. Wat voor Qeld belangrijk is, is dat er een goed en gezond bedrijfsconcept aanwezig is en, dat er goede mensen achter de onderneming zitten. </BR>

Procedure aanvragen Qeld

Het duurt circa één minuut om een aanvraag in te dienen, één uur om een vrijblijvende offerte te krijgen en het geld wordt nog dezelfde dag overgemaakt. Geen bindingstijd, geen opstartkosten en geen verborgen kosten. Qeld hanteert een vast maandelijks bedrag op basis van de Qeld-score voor een bedrijf. Je kiest zelf hoeveel van het toegekende bedrag je wilt gebruiken. </BR>

Qeld vergunningen en registraties

Qeld heeft geen registratie bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en geeft op zijn website geen informatie over welke vergunningen het heeft ontvangen voor het verstrekken van zakelijke kredieten. Het is belangrijk te weten dat zakelijke kredieten buiten het toezicht van de AFM vallen, omdat deze organisatie zich uitsluitend richt op consumenten. Dit betekent dat zakelijke kredietverleners niet dezelfde strenge regels volgen als aanbieders van consumentenleningen.

Als ZZP’er of hoofdelijk aansprakelijke ondernemer is het daarom cruciaal om goed na te denken voordat je een krediet aanvraagt bij Qeld. Je moet de risico’s en voorwaarden grondig overwegen en nagaan of het krediet past bij jouw financiële situatie en plannen. Het zelf uitvoeren van een uitgebreide due diligence is essentieel, gezien het gebrek aan toezicht door de AFM op zakelijke kredieten.

Interessant is dat het moederbedrijf van Qeld, Qred AB, wel geregistreerd staat bij de Zweedse autoriteit voor financiële markten. Deze registratie kan enige mate van vertrouwen geven, aangezien het moederbedrijf onderworpen is aan de Zweedse financiële regelgeving. Dit biedt een extra laag van betrouwbaarheid voor ondernemers die overwegen een krediet af te sluiten bij Qeld, ondanks het ontbreken van een Nederlandse AFM-registratie.

Contactinformatie

Qeld.nl is een van oorsprong Zweeds bedrijf dat in Nederland actief is vanuit het centrum van Amsterdam en heeft een KVK-inschrijving met nummer 72603372.

Adres:
Keizersgracht 391
1016 EJ Amsterdam

Hoe is Qeld te bereiken?

Qeld is op maandag tot en met vrijdag te bereiken van 8.00 tot 17.00 op telefoonnummer 020 – 808 60 84. Ook kun je altijd een e-mail sturen naar support@qeld.nl. Er is geen contactformulier beschikbaar op de website.

Is Qeld betrouwbaar?

Qeld is een gerenommeerde verstrekker van zakelijke kredieten, bekend om zijn transparantie en zorgvuldige controleprocedures bij het afsluiten van leningen. Voordat ondernemers een lening kunnen verkrijgen, ondergaan zij een grondige toetsing, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van Qeld. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met zowel de aanvraagprocedure als de leningen zelf. Dit blijkt uit hun positieve feedback over de efficiënte en professionele afhandeling. In 2020 werden Qeld.nl en het moederbedrijf Qred AB zelfs door de Financial Times vermeld in de top 10 van snelst groeiende financiële instellingen in Europa. Deze erkenning onderstreept hun toewijding aan kwaliteit en groei, wat vertrouwen wekt bij bestaande en potentiële klanten. Het brede scala aan verstrekte informatie helpt ondernemers bovendien om weloverwogen beslissingen te nemen, wat hun tevredenheid verder vergroot.