Over ons

Zakelijkkrediet.nl is in 2018 opgericht door jonge ondernemers met als doel om mede-ondernemers te helpen bij het vergelijken van verschillende kredietaanbieders in Nederland.

Het internet staat vol met verschillende kredietaanbieders, waardoor de keus reuze is. Zijn alle kredietaanbieders betrouwbaar? Welke vorm van lenen past het beste bij mij? Wat is de hoogte van de rente? En zo zijn er nog een heel aantal vragen die ondernemers hebben bij het uitbreiden en groeien van hun onderneming.

Wij, van zakelijkkrediet.nl, hebben bij alle kredietaanbieders op onze website een zakelijke lening aangevraagd. Hierdoor kunnen wij duidelijk maken wat de voor- en nadelen van een kredietaanbieder zijn. Wij delen per kredietaanbieder onze ervaring, waardoor websitebezoekers kunnen kijken welk krediet of zakelijke lening het beste bij hun onderneming passen.

Het vergelijken van zakelijke kredieten is op zakelijkkrediet.nl toegankelijk voor iedereen en kost helemaal niks. Het is ook toegestaan om bij meerdere kredietaanbieders een offerte op te vragen, want zolang je geen krabbel zet, is alles vrijblijvend.

Deze website is opgezet om mede-ondernemers te helpen. Om de site draaiende te houden, ontvangen wij per kredietaanvraag een vergoeding van de kredietaanbieder. Hierdoor zullen wij voor de kredietaanbieder en onze mede-ondernemers, een win-win situatie creëren.

Wij delen onze ervaring, en zullen geen advies geven. Mocht je naar aanleiding van onze website nog vragen hebben? Twijfel dan niet, en neem gerust contact met ons op.

Stuur ons een bericht