Online zakelijk lenen voor ondernemers

Bridgefund biedt ondernemers een snel zakelijk krediet tot een bedrag van €250.000. Bij deze kredietverstrekker weet de ondernemer binnen enkele minuten of hij/zij in aanmerking komt voor een krediet. Nadat de ondernemer in aanmerking komt, staat het geld op de bank wanneer de bank een incassomachtiging heeft ontvangen. Deze incassomachtiging is nodig, omdat Bridgefund elke dag een bedrag afschrijft, om de lening af te lossen.
Alle zakelijke bedrijfskredieten van Bridgefund
Maximale krediet/lening € 50.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 5.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 250.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 25.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 100.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 10.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 1 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Voordelen Bridgefund
 • Binnen 5 minuten vrijblijvend aangevraagd
 • Trustscore 4.8 uit 5 sterren
 • 1.000+ ondernemers kozen al voor BridgeFund
 • Snelle kredietbeslissing (record is 4 uur)
 • Geld lenen zonder jaarcijfers
 • Vanaf 1.5% rente (per maand)
 • Korting bij sneller aflossen
 • Geen afsluitkosten
Nadelen Bridgefund
 • Minstens €50.000 omzet p.j.
 • Meer dan 24 maanden geld lenen is niet mogelijk
 • Bedrijf moet minimaal één jaar bestaan
 • Meer dan €250.000 lenen is onmogelijk

Voorwaarden aanvragen lening

Bij Bridgefund stellen ze geen hoge eisen om een lening uit te keren. Het is enkel nodig om een omzet te hebben van €6.500 per maand. Deze omzet kan voor dienstverlenende bedrijven lastig zijn. Daardoor komen handelsondernemingen sneller in aanmerking. De tweede vereiste is, is dat de onderneming minimaal 12 maand actief moeten zijn. Het grote voordeel is dat een onderneming geld kan lenen zonder jaarverslagen. Ook kan een onderneming geld lenen zonder businessplan.

Ervaring met Bridgefund

Om een goed beeld te vormen hebben wij een ervaring geschreven over Bridgefund. Onze Ervaring met Bridgefund lees je hier.

Procedure aanvragen lening

Omdat wij het belangrijk vinden om ervaring te delen, hebben wij als een soort mystery guest een lening aangevraagd.

Stap 1
Toen wij via zakelijkelening.nl een lening probeerde aan te vragen, kwamen wij direct terecht op de lening calculator van Bridgefund. Hier konden wij aangeven hoeveel geld wij wouden lenen en hoelang wij geld nodig waren. Gekozen is om €5.000 te lenen met een looptijd van 1 maand. Hierna hebben wij de lening aangevraagd. De eerste stap kost ongeveer 1 minuut.

Stap 2
Op pagina twee werd nogmaals gevraagd hoeveel wij willen lenen. Hier staat een balkje met “gewenst leenbedrag”. Wij gaven aan €5.000 euro te willen lenen. Echter staat op deze pagina het leendoel weer op €20.000, het standaardbedrag. Let hier dus goed op! Verder moeten wij aangeven wat ons KVK nummer is, en waar wij het geld voor willen gebruiken. Hierna wordt de rente berekend. Het kost circa 2 minuten om deze stap te doorlopen.

Stap 3
Nu zijn we aangekomen om het MT940 bestand te uploaden. Dit is een bestand waar alle transacties in staan. Het kan even duren voordat je het bestand gevonden hebt, echter helpt Bridgefund je hierbij met een handleiding. Wij hebben het bestand al vaker gedownload, dus weten waar het staat. Hierdoor waren wij binnen 2 minuten deze stap gepasseerd. Het bestand moet je opsturen naar contact@bridgefund.nl, waarna je binnen 24 uur een definitief voorstel krijgt.