Bridgefund - Ervaringen en Reviews

Bridgefund biedt ondernemers een snel zakelijk krediet tot een bedrag van €250.000. Het bedrijf biedt flexibele financieringsoplossingen zonder tussenkomst van traditionele banken. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie kan BridgeFund snel kredietbeoordelingen uitvoeren en leningen verstrekken, vaak binnen 24 uur. Dit maakt BridgeFund een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op zoek zijn naar een efficiënte financiering voor hun bedrijfsgroei of operationele behoeften.
Alle zakelijke bedrijfskredieten van BridgeFund
Maximale krediet/lening € 50.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 5.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 250.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 25.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 100.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 3 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Maximale krediet/lening € 10.000,-
Rente vanaf 1,5 %
Minimale looptijd 1 maanden
Product Doorlopend
Beoordeling
Voordelen BridgeFund
 • Binnen 5 minuten vrijblijvend aangevraagd
 • Trustscore 4.8 uit 5 sterren
 • 1.000+ ondernemers kozen al voor BridgeFund
 • Snelle kredietbeslissing (record is 4 uur)
 • Geld lenen zonder jaarcijfers
 • Vanaf 1.5% rente (per maand)
 • Korting bij sneller aflossen
 • Geen afsluitkosten
Nadelen BridgeFund
 • Minstens €50.000 omzet p.j.
 • Meer dan 24 maanden geld lenen is niet mogelijk
 • Bedrijf moet minimaal één jaar bestaan
 • Meer dan €250.000 lenen is onmogelijk

Bridgefund reviews en ervaringen

Is een krediet van Bridgefund betrouwbaar? Hieronder staan reviews en beoordelingen van klanten. Ook zijn er vaak nog meer beoordelingen op sites zoals Trustpilot.com of Klantenvertellen.nl. Die beoordelingen en reviews van Bridgefund worden dan ook getoond, zodat goed te zien is of Bridgefund betrouwbaar is!

Voorwaarden aanvragen Bridgefund

Bij Bridgefund stellen ze geen hoge eisen om een lening uit te keren. Het is enkel nodig om een omzet te hebben van €6.500 per maand. Deze omzet kan voor dienstverlenende bedrijven lastig zijn. Daardoor komen handelsondernemingen sneller in aanmerking. De tweede vereiste is, is dat de onderneming minimaal 12 maand actief moeten zijn. Het grote voordeel is dat een onderneming geld kan lenen zonder jaarverslagen. Ook kan een onderneming geld lenen zonder businessplan.

Procedure aanvragen Bridgefund

Omdat wij het belangrijk vinden om ervaring te delen, hebben wij als een soort mystery guest een lening aangevraagd.

Stap 1
Toen wij via zakelijkelening.nl een lening probeerde aan te vragen, kwamen wij direct terecht op de lening calculator van Bridgefund. Hier konden wij aangeven hoeveel geld wij wouden lenen en hoelang wij geld nodig waren. Gekozen is om €5.000 te lenen met een looptijd van 1 maand. Hierna hebben wij de lening aangevraagd. De eerste stap kost ongeveer 1 minuut.

Stap 2
Op pagina twee werd nogmaals gevraagd hoeveel wij willen lenen. Hier staat een balkje met “gewenst leenbedrag”. Wij gaven aan €5.000 euro te willen lenen. Echter staat op deze pagina het leendoel weer op €20.000, het standaardbedrag. Let hier dus goed op! Verder moeten wij aangeven wat ons KVK nummer is, en waar wij het geld voor willen gebruiken. Hierna wordt de rente berekend. Het kost circa 2 minuten om deze stap te doorlopen.

Stap 3
Nu zijn we aangekomen om het MT940 bestand te uploaden. Dit is een bestand waar alle transacties in staan. Het kan even duren voordat je het bestand gevonden hebt, echter helpt Bridgefund je hierbij met een handleiding. Wij hebben het bestand al vaker gedownload, dus weten waar het staat. Hierdoor waren wij binnen 2 minuten deze stap gepasseerd. Het bestand moet je opsturen naar contact@bridgefund.nl, waarna je binnen 24 uur een definitief voorstel krijgt.

Bridgefund vergunningen en registraties

Bridgefund is niet geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), omdat het zich uitsluitend richt op het verstrekken van leningen aan ondernemers en niet aan particulieren. Dit betekent dat Swishfund geen consumentenleningen aanbiedt, waardoor het niet onder de strenge regels en het toezicht van de AFM valt.

BridgeFund behoort sinds mei 2024 wel tot de eerste kredietverstrekkers die het nieuwe Keurmerk Erkend MKB Financier ontvangt en de gedragscode voor aanbieders van kort zakelijk krediet van Stichting MKB Financiering (SMF) volgt.

Contactinformatie

Bridgefund is gevestigd in Amsterdam en heeft een KvK-inschrijving met nummer 70304580.

Adres:
Amsteldijk 216
1079 LK Amsterdam

Hoe is Bridgefund te bereiken?

De klantenservice van Bridgefund is op werkdagen van 9.00 tot 19.00 telefonisch te bereiken op telefoonnummer 085 – 401 66 00. Je kunt ook een bericht versturen via het contactformulier op de website, of direct naar het e-mailadres contact@bridgefund.nl.

Is Bridgefund betrouwbaar?

BridgeFund is een betrouwbare optie voor ondernemers die op zoek zijn naar snelle financiering zonder de ingewikkelde procedures die vaak gepaard gaan met grote financiële instellingen. Deze eenvoud betekent echter ook dat er minder zekerheid is en dat de beoordeling van je lening of krediet soms minder transparant kan zijn. Dit kan vooral vervelend zijn als je aanvraag wordt afgewezen, omdat de redenen daarvoor niet altijd even duidelijk worden gecommuniceerd.

Een belangrijk aandachtspunt is om goed te letten op de premie-opslag en de impact daarvan op je terugbetalingen. Een hoge premie-opslag kan namelijk de totale kosten van je lening aanzienlijk verhogen, waardoor de financiering duurder uitvalt dan je misschien had verwacht. Het is daarom cruciaal om alle voorwaarden zorgvuldig door te nemen en te begrijpen hoe de premie-opslag jouw terugbetalingsverplichtingen beïnvloedt.

Hoewel BridgeFund veel voordelen biedt, zoals snelheid en eenvoud, is het essentieel dat je als ondernemer goed geïnformeerd blijft. Zorg ervoor dat je alle details kent voordat je een lening aangaat, zodat je niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Vergelijk eventueel ook met andere aanbieders om zeker te zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw specifieke situatie en behoeften.