Zakelijke creditcards

Een zakelijke creditcard maakt aankopen makkelijker. Koop op bedrijfskrediet en reken af bij miljoenen verkooppunten, zowel online als offline. De creditcards voor zakelijk gebruik zijn er voor zzp’ers, mkb-bedrijven, andere ondernemers en voor medewerkers. Bekijk vergelijk maak de beste keuze uit alle onderstaande zakelijke creditcards; wij geven specifiek per zakelijke creditcard informatie over de voor- en nadelen en de aanvraagprocedure.

Alle creditcards Zakelijke creditcards vergelijken
American Express Business Green Card

De green business card van American Express is een van de meest gebruikte creditcards in de zakelijke markt. Bij American Express bouwt een ondernemer snel krediet op, door tijdig te betalen. Verder spaart een ondernemer met elke uitgegeven euro. Zo kan een ondernemer sparen voor een macbook of andere leuke gadgets.

€85,- per jaar Aanvragen Meer informatie
Knab Creditcard Zakelijk

Speciaal voor kleine ondernemers en/of ZZP’ers die het gemak van een wereldwijd geaccepteerde creditcard willen, zonder al te hoge kosten. Erg handig is ook de reisongevallen- en reisongemakken verzekering welke automatisch is inbegrepen.

American Express Flying Blue Gold Card

Nu 1e jaar 50% korting - Zorgeloos op reis en nog sneller Miles sparen. Ontvang nu een welkomstbonus van 7.500 Miles. Inclusief aankoopverzekeringen, uitgebreide reisverzekeringen en annuleringsverzekering, contactloos betalen en nog veel meer zoals een persoonlijk bestedingslimiet en geen rente.

Mastercard Corporate

De mastercard corporate biedt inzicht in alle transacties per medewerker. Facturatie is volledig af te stemmen op uw declaratieproces, en analyzes/rapportages zijn eenvoudig te exporteren met smart data. Deze zakelijke creditcard kost €39 per jaar, waarbij u korting krijgt mits u meerdere kaarten nodig bent. Internationaal ondernemen was nog nooit zo makkelijk met de bijkomende verzekeringen welke deze kaart biedt.

Mastercard Business

De mastercard business is een van de goedkoopste zakelijke creditcards. De bijdrage van deze kaart is €0 in het eerste jaar, en daarna €35 per jaar. De kaart biedt 24/7 bescherming, is geschikt voor iedere bankrekening, en is maandelijks op te zeggen. Deze kaart kan wereldwijd gebruikt worden, en kan u helpen om uw cashflow te verbeteren. Tijdelijk krijgt u €25 cadeau bij het aanvragen van deze kaart.

Visa world card business gold

De Visa World Card Gold is een creditcard welke 365 dagen aankoopverzekering biedt. Deze creditcard heeft standaard een bestedingslimiet van €5.000. Verder biedt de Gold card van Visa een 24/7 fraudepreventie en een hotelservice/borgvervanging. De Visa world card business gold is bankonafhankelijk. De bijdrage voor deze kaart is €154 het eerste jaar. Tijdelijk ontvangt u €50 welkomsbonus.

Visa world card business

De zakelijke creditcard van Visa biedt ondernemers, ZZP’ers en medewerkers van bedrijven de mogelijkheid om minimaal voor €1.000 en standaard €2.500 aan te kopen. U bepaalt zelf welke limiet wenselijk is. Deze zakelijke creditcard biedt u 24/7 fraudepreventie naast de vele andere verzekeringen, zoals internetgarantie en aankoopverzekering. De Visa world card business kost €35 per jaar. De koersopslag is 2,5%.

Geen resultaten

Wat is een zakelijke creditcard?

Een zakelijke creditcard werkt zoals iedere andere creditcard. Het is een betaalkaart, waarmee je op miljoenen verkooppunten kunt afrekenen. Dat geldt zowel online als offline, en zowel voor fysieke creditcards als voor digitale kaarten (Apple Pay, Android Pay, etc.).

Tip: wil je een zakelijke creditcard aanvragen? Let ook op de mogelijkheden om de uitgaven te beheren, te categoriseren en te traceren. Daarmee maak je de financiële administratie een stuk eenvoudiger.

Een creditcard aanvragen voor zakelijk gebruik is heel eenvoudig. Dat doe je in de meeste gevallen gewoon online. Aanbieders van de creditcards controleren de financiële cijfers van jouw bedrijf. Zo bepalen ze het maximale krediet dat je kunt aanvragen.

Creditcard voor een zakelijke rekening

De zakelijke creditcard wordt gekoppeld aan een zakelijke bankrekening. Dat maakt het makkelijker om privé kosten en zakelijke kosten gescheiden te houden, bijvoorbeeld als zzp’er en voor medewerkers van een (mkb)bedrijf. Gebruiken medewerkers de creditcard? Dan doen ze uitgaven vanaf een gekoppelde zakelijke rekening, op naam van het bedrijf.

Voordelen van een zakelijke creditcard

Gebruik je zakelijk een creditcard? Dat biedt een aantal voordelen:

De zakelijke creditcard is daarnaast een aantrekkelijke keuze voor aankopen bij internationale leveranciers. Zowel online als offline wordt de kaart goed geaccepteerd, als je kiest voor Mastercard of VISA. Dat betekent dat je internationaal betalingen kunt doen, bijvoorbeeld als iDeal (voor online) en Maestro (voor offline) niet beschikbaar zijn.

Koppel je de zakelijke creditcard aan een (online) systeem om transacties bij te houden? Dan heb je eenvoudig inzicht in de betalingen die jij doet (of die medewerkers doen). Dat maakt het makkelijker om de administratie bij te houden. Je hebt daarnaast inzicht in de kosten, zelfs per project of per medewerker.

Hoe kan ik de juiste zakelijke creditcard aanvragen?

Je wilt de juiste zakelijke creditcard aanvragen. Waar let je op om een goede keuze te maken? 

Zakelijk: een creditcard voor medewerkers

Je kunt de creditcard aanvragen en die zakelijk gebruiken. Dat wil zeggen, je kunt de kaart voor jezelf aanvragen óf voor medewerkers. Dat betekent dat je zowel als zzp’er en binnen een mkb-bedrijf gebruik kunt maken van één of meerdere zakelijke creditcards.

Tip: hebben medewerkers een eigen zakelijke creditcard? Dan kunnen ze daarmee onderweg betalingen doen, bijvoorbeeld als ze met klanten lunchen of een hotelovernachting moeten boeken.

FAQ: veelgestelde vragen over een zakelijke creditcard

Veelgestelde vragen
Alle veelgestelde vragen
Meer zakelijk bedrijfskrediet
12 mei

Een zzp lening aanvragen

Een zzp lening aanvragen Inhoudsopgave Meer over American express Als zzp’er kun je een lening afsluiten, bijvoorbeeld om je bedrijf op te …

Lees verder
21 jan

Goede marketing met een klein budget

Als kleine onderneming is het vaak beter om niet te veel geld te verspillen aan dure marketing zoals grotere concurrenten dat wellicht wel doen. Om…

Lees verder
14 jan

Het leiden van een eigen e-business

Het leiden van een eigen online bedrijf (e-business) is een opwindende bezigheid , en met e-commerce platforms zoals Squarespace, Etsy, en Selz die het online…

Lees verder
Bekijk meer zakelijk nieuws