Zakelijke creditcards

Zakelijke creditcards zijn een vorm van een krediet. Er zijn verschillende partijen die creditcards uitgeven aan ondernemers, ZZP’ers, of medewerkers van ondernemers. Om een goede zakelijke creditcard te kiezen, hebben wij voor gratis verschillende creditcards op een rijtje gezet, zodat iedere ondernemer, verschillende zakelijke creditcards kunt vergelijken. Klik op één van de onderstaande creditcards, en wij geven specifiek per zakelijke creditcard informatie over de voor- en nadelen en de aanvraagprocedure.

Alle creditcards

Zakelijke creditcards vergelijken

American Express Business Green Card

De green business card van American Express is een van de meest gebruikte creditcards in de zakelijke markt. Bij American Express bouwt een ondernemer snel krediet op, door tijdig te betalen. Verder spaart een ondernemer met elke uitgegeven euro. Zo kan een ondernemer sparen voor een macbook of andere leuke gadgets.

Knab Creditcard Zakelijk

Speciaal voor kleine ondernemers en/of ZZP’ers die het gemak van een wereldwijd geaccepteerde creditcard willen, zonder al te hoge kosten. Erg handig is ook de reisongevallen- en reisongemakken verzekering welke automatisch is inbegrepen.

American Express Flying Blue Gold Card

Nu 1e jaar 50% korting - Zorgeloos op reis en nog sneller Miles sparen. Ontvang nu een welkomstbonus van 7.500 Miles. Inclusief aankoopverzekeringen, uitgebreide reisverzekeringen en annuleringsverzekering, contactloos betalen en nog veel meer zoals een persoonlijk bestedingslimiet en geen rente.

Mastercard Corporate

De mastercard corporate biedt inzicht in alle transacties per medewerker. Facturatie is volledig af te stemmen op uw declaratieproces, en analyzes/rapportages zijn eenvoudig te exporteren met smart data. Deze zakelijke creditcard kost €39 per jaar, waarbij u korting krijgt mits u meerdere kaarten nodig bent. Internationaal ondernemen was nog nooit zo makkelijk met de bijkomende verzekeringen welke deze kaart biedt.

Mastercard Business

De mastercard business is een van de goedkoopste zakelijke creditcards. De bijdrage van deze kaart is €0 in het eerste jaar, en daarna €35 per jaar. De kaart biedt 24/7 bescherming, is geschikt voor iedere bankrekening, en is maandelijks op te zeggen. Deze kaart kan wereldwijd gebruikt worden, en kan u helpen om uw cashflow te verbeteren. Tijdelijk krijgt u €25 cadeau bij het aanvragen van deze kaart.

Visa world card business gold

De Visa World Card Gold is een creditcard welke 365 dagen aankoopverzekering biedt. Deze creditcard heeft standaard een bestedingslimiet van €5.000. Verder biedt de Gold card van Visa een 24/7 fraudepreventie en een hotelservice/borgvervanging. De Visa world card business gold is bankonafhankelijk. De bijdrage voor deze kaart is €154 het eerste jaar. Tijdelijk ontvangt u €50 welkomsbonus.

Visa world card business

De zakelijke creditcard van Visa biedt ondernemers, ZZP’ers en medewerkers van bedrijven de mogelijkheid om minimaal voor €1.000 en standaard €2.500 aan te kopen. U bepaalt zelf welke limiet wenselijk is. Deze zakelijke creditcard biedt u 24/7 fraudepreventie naast de vele andere verzekeringen, zoals internetgarantie en aankoopverzekering. De Visa world card business kost €35 per jaar. De koersopslag is 2,5%.

Geen resultaten
Veelgestelde vragen
Alle veelgestelde vragen
Meer zakelijk bedrijfskrediet
12 mei

Een zzp lening afsluiten

Als zzp’er kun je een lening afsluiten, bijvoorbeeld om je bedrijf op te  starten of om verder te investeren. Maar ook privé kun…

Lees verder
21 jan

Goede marketing met een klein budget

Als kleine onderneming is het vaak beter om niet te veel geld te verspillen aan dure marketing zoals grotere concurrenten dat wellicht wel doen. Om…

Lees verder
14 jan

Het leiden van een eigen e-business

Het leiden van een eigen online bedrijf (e-business) is een opwindende bezigheid , en met e-commerce platforms zoals Squarespace, Etsy, en Selz die het online…

Lees verder
Bekijk meer zakelijk nieuws