Ondernemerskrediet en lease op maat

Atlantis Financiers is een kredietverstrekker welke flexibiliteit, online inzicht en een lage rente hoog in het vaandel heeft staan. Met flexibiliteit bedoelt Atlantis Financiers dat het keuringsbeleid erg ruim opgezet heeft, waardoor veel leningaanvragen goedgekeurd kunnen worden. Via het online inzicht kan de ondernemer zelf de touwtjes in handen houden. De lage rente zorgt ervoor dat de ondernemer de lening maximaal rendeert, aldus Atlantis Financiers.

Voordelen Atlantis Financiers

  • Eenvoudig aanvraag proces
  • Zakelijke minilening mogelijk
  • Beoordelen niet alleen op jaarcijfers
  • Flexibele kredietverschaffer
  • Ruim acceptatiebeleid

Nadelen Atlantis Financiers

  • Bedrijf is ingeschreven in de Kamer van Koophandel
  • Minimaal € 250.000,- omzet per jaar

Voorwaarden aanvragen lening

Atlantis Financiers is een flexibele kredietverstrekker, echter dienen er wel aan strenge voorwaarden te worden voldaan. Zo dient een onderneming minimaal €250.000 omzet te hebben. Dit is voor kleine dienstverlenende bedrijven bijna onmogelijk, in tegenstelling tot handelsondernemingen. Om een aanvraag te doen voor een zakelijke lening bij Atlantis Financiers is verder niks nodig. De kredietverstrekker zegt namelijk dat een lening altijd maatwerk is. Daarom wordt er binnen 48 uur telefonisch contact opgenomen, om de aanvraag af te ronden.

Procedure aanvragen lening

De aanvraag bij Atlantis financiers verloopt vrij vlot. Op de eerste pagina dient de ondernemer zijn KVK nummer in te vullen waardoor de bedrijfsgegevens automatisch ingeladen worden. Daarna kan de ondernemer kiezen wat voor kredietvorm hij of zij wenst; dit kan bijvoorbeeld factoring zijn.

In de laatste stap dient de ondernemer de aanvraag te verzenden. In totaal duurt een aanvraag circa vijf minuten.